Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Napi ajánló Tolerancia nap az ELTE-n
2012. október 07., vasárnap 16:30

Tolerancia nap az ELTE-n

Filmvetítés a toleranciáért. Fliegauf Bence Csak a szél című filmjét vetítjük október 17-én, szerdán 16:30-kor a Gólyavár B-ben.A film megnyerte a Berlini Filmfesztivál zsűrijének nagydíját, 2013-ban pedig az Oscar Díjért való versenyben fogja Magyarországot képviselni.

A vetítés előtt a filmhez kapcsolódó feladatkészítő pályázatot hirdetünk, a film után pedig beszélgetünk a rendezővel. További vendégünk lesz Simon Mihály, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) Romaprogramjának munkatársa.

Az Angol Nyelvpedagógia Tanszék - a tavaszi Tolerancia Napjának folytatásaként - lehetőséget kapott a film bölcsészkari bemutatására. A filmet magyar nyelven, angol felirattal vetítjük.

Belépődíj nincs, de a film témájához kapcsolódva kérjük, aki teheti, pénzadománnyal támogassa a hátrányos helyzetű gyermekek integrálásával és művészeti oktatásával foglalkozó Igazgyöngy Alapítványt (http://igazgyongy-alapitvany.hu/ ).

Bármilyen felajánlott összeget hálásan fogadunk, és figyelembe véve a rendezvény jótékonysági jellegét, az ajánlott minimális adomány 500Ft. Az összegyűlt pénzösszeget teljes egészében az Igazgyöngy Alapítvány munkájának támogatására fordítjuk.
 

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.