Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Napi ajánló Napi ajánló - Fuss, hogy tanulhassanak!
2012. máj. 30., szerda 09:23

Napi ajánló - Fuss, hogy tanulhassanak!

runMindegy, hogy sétálsz vagy futsz! Lényeg, hogy vegyél részt a Bálint Ház színeiben, és segítsd részvételi díjaddal a sajókazai Dr. Ámbédkar iskolát!

FUSS, HOGY TANULHASSANAK!

MI A FUNRUN?

Magyarországon immár másodszor, több közösség számos és fontos alapítványa összeállt, hogy együtt ismét megszervezzék ezt a közösségeken átívelő adományozó programot, méghozzá rendhagyó formában!

A részvételi díjak összege és az ezt meghaladó adományok EGYENESEN az iskolához kerülnek! Bővebben: www.ambedkar.hu

A Bálint Ház a Te FunRuN részvételi díjaddal a Dr. Ámbédkar Gimnázium és Szakképző Iskolát támogatja. Az iskola Sajókaza és a közeli falvak etnikai gettóiban élő cigány közösségek oktatására alakult, rendkívül fontos, pótolhatatlan munkát végez. A tanulás ugyanis nem csak érték, hanem lehetőség, egy út, amely mindenki számára nyitott kellene, hogy legyen. Most nagyon bizonytalanná vált anyagi helyzetük és egyben a létezésük: részben, mert az őket eddig fenntartó Dzsaj Bhím buddhista közösség nem számít egyháznak többé, s így az ilyen típusú támogatásoktól is elestek. Másrészt, mert nemrég szokatlan módon és a szokásosnál aránytalanul nagyobb összegű bírságot róttak ki rájuk. Fussunk értük, segítsük munkájukat legalább ennyivel!

Garantálhatjuk, hogy mind te, mind családod remekül fogjátok érezni magatokat a FunRun futóversenyen, utána pedig a Judafesten, ahol olyan hozzád hasonló emberekkel találkozhatsz majd, akik közösen gyűjtenek az erre igencsak rászoruló szervezetek számára.

► MILYEN TÁVON FUTHATSZ?

Nevezhetsz 1, 5- vagy 10 km-es távra, és ha az 1 km-t is soknak tartod futva megtenni, akkor se maradj ki a buliból, kocogj, sétálj kutyástul vagy babakocsistul, de a szurkolás is ér!

► MIVEL SEGÍTHETSZ?

Részvételi díj (akár futsz, akár sétálsz): 1500 Ft

Családi jegy: 4500 Ft (két, 16 éven aluli gyermek és két-felnőtt - így 1 résztvevő ingyen fut!)

Ennél nagyobb összeggel is támogathatod a kitűzött célt!

► HOL?

A belváros szívében, a VII. kerületben, ahol korábban még soha nem volt utcai futás!

Rajt: a Kazinczy-Király utca sarkán.

////////////////////////////////////

► REGISZTRÁCIÓ

Fontos, hogy a Bálint Ház színeiben nevezz!

Regisztrálj most, hogy biztosan jusson FunRun póló neked is!

Személyesen a Bálint Házban vagy on-line itt: www.funrun.hu/regisztracio

► ÉS UTÁNA?

A FunRun utáni levezetésre pedig a Judafeszt programjai nyújtanak remek alkalmat.

Az eseményt a Maccabi VAC Hungary szervezi az alábbi alapítványok bevonásával: Bálint Ház, Benjámin Óvoda, Bét Shalom, Az Élet Menete Alapítvány, Frankel Zsinagóga, Hashomer Hatzair, Izraeli Kulturális Intézet, Lauder Javne iskola, Maccabi VAC Hungary, Mahatma Gandhi Emberi Jogi Egyesület, Maszoret Avot - amerikai Alapítvány Iskola, a MAZSIHISZ Ifjúsági Csoportja,Narancsliget Adományközpont és a Scheiber Sándor Iskola

 

Facebook eseményként

foto: sxc.hu

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.