Nyomtatás
2012. február 13., hétfő 12:45

Parcella láz a Lecsós Kertben!

 

A KÉK – Kortárs Építészeti Központ Közösségi Kertek programja elérkezett arra a régen várt pontra, hogy a Lecsós Kertben, a Millenárison végre elindítjuk Budapest első nyilvános közösségi kertjét.

A február 15-én 19 órától tartandó kerttervező gyűlésen igyekszünk megválaszolni minden kérdést, ami felmerülhet a városi közösségi kertészkedés kapcsán. Kérjük, érkezzetek kicsit korábban, hogy a regisztrációt követően pontosan elkezdhessük a programot, és valóban minden kérdésetekre jusson idő.
Fontos, hogy a lehető legtöbben részt vegyetek a szerdai eseményen, hogy a feltételek, lehetőségek pontos ismeretében dönthessetek arról, belevágtok-e ebbe a több évre szóló közös kalandba. Az érdeklődés óriási, már most látszik, hogy a Lecsós Kertben nem tudunk majd minden érdeklődőnek parcellát biztosítani. Szeretnénk egyforma esélyeket biztosítani mindenkinek, ezért sorsolással fogjuk kiválasztani a Lecsós Kert leendő parcella tulajdonosait.

Ha még nem jelentkeztél parcelláért, akkor február 14-ig bezárólag még megteheted ennek az online kérdőívnek a kitöltésével.

 

További információk www.kozossegikertek.hu