Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Napi ajánló Magyarhangya programok decemberben
2011. december 03., szombat 11:17

Magyarhangya programok decemberben

Folytatódnak a magyarhangya vetítések decemberben is az Odeonban. Bikerek mutatják be az Inside Out c. filmet, premier előtt jön Az élet fája. Skandinávfanok Bent Hamer-től láthatják a Tojásokat. A civil sáv második rendezvényén Bibliotheque Pascal. Lesz még 24 órás Elte filmnap a sci-fi jegyében, ami még aznap egy Mass Meetingbe torkollik.

 

december 5-én hétfőn és 6-án kedden 18:30 és 20:00 órától Inside Out magyarországi filmpremier

Saját szemszögükből akarjuk bemutatni a freeride mountain bike világát és mindazt, amit a freeride adott nekik. A filmben evisznek minket azokra a helyekre, ahol mindig is csapatni akartak, és olyan nyomot építettek, amely kifejezi stílusukat. A riderek készítették ezt a filmet, a nézők pedig megtudhatják, hogy miről is szól a valódi mountain bike életstílus. Az Inside Out az első perctől magával ragad mindenkit! Olyan meneteket láthattok majd, amit újra és újra meg akartok nézni.

Jegyár: 950 Ft

december 8. csütörtök 20:00 Északi Szél, Prizma skandináv filmklub - Tojások

December 8-án, csütörtökön egy ritkán látható abszurd komédia kerül műsorra a Tótumfaktum és a Dalok a konyhából rendezőjétől a PRIZMA skandináv filmklubjában. A film után Lichter Péter, a Prizma szerkesztője beszélget a közönséggel.A filmklub ideje alatt kedvezményes 500Ft-os áron vehetitek meg a PRIZMA filmművészeti folyóirat eddig megjelent számait az Odeon pénztárában.

Jegyár: diák 650 Ft/ teljes 950 Ft

december 9. péntek 18:00 Civil sáv #02 - Bibliotheque Pascal

Hajdu Szabolcs filmjét nézzük meg közösen a Humana Egyesülettel, az Amnesty International Magyarországgal és a Kék Pont Alapítvánnyal. Vetítés után pedig várunk az Odeon kuckójába, ahol a filmre reflektálva, egy tréner segítségével, interaktív módon osztjuk meg egymással nézeteinket.

Jegyár: 800 Ft

december 9. péntek 20:30 magyarhangya ajánlja premier előtt: Az élet fája (Tree of life)

Premier előtt vetítjük Az élet fája (Tree of Life) c. gyönyörű képi világgal rendelkező filmet. Vetítés előt pár szóban a filmről beszél a magyarországi forgalmazó, a Corner Film.

Jegyár: 950 Ft

december 10. szombat 12:00től 11. vasárnap 12:00ig 24 órás Elte filmnap a sci-fi jegyében

Az ELTE BTK HÖK Film SzHÉK ezzel a rendezvénnyel köszönti a decemberben nagykorúvá váló Odeon Lloyd Mozit. A részletes program, a vetítésre kerülő filmek listája a rendezvény facebook eventjén.

Jegyárak:

12 filmes bérlet: 2500 Ft/ ELTE-s diákigazolvánnyal: 1500 Ft

december 11. 14:00 Mass Meeting

A találkozón nem csak a Mass Effect univerzumról tudhattok meg érdekes információkat, bemutatásra kerül a hazánkban a Tuan Kiadó gondozásában megjelenő Mass Effect regénysorozat, és az ME univerzumban játszódó új, angol nyelvű képregény is, amely a játéksorozat harmadik részének beharangozójaként látott napvilágot. 16:00 órától a Vasember 2 lesz megtekinthető.

A rendezvényről bővebb infó itt található.

december 12. 19:00 12... Kiss Dzsamila, Nizák Júlia és Vida Léna kiállítása és az Éjfélkor Párizsban c. film vetítése

Tizenkettedik hó tizenkettedikén Kiss Dzsamila, Nizák Júlia és Vida Léna művésznők kiállítják tizenkét művüket a hasonlóan művészi hangulatú Odeon Lloyd Moziban. A kiállítást Somogyvári Bálint nyitja meg.

A hivatalos megnyitó után levetítjük az Éjfélkor Párizsban c. legújabb Woody Allen filmet.

Jegyár a filmre: diák 650 Ft / teljes 950 Ft

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.