Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Napi ajánló Napi ajánló - S.O.S. CR Jazzfesztivál - A Civil Rádió megmentésére fognak össze a legnagyobb jazz zenészek
2011. szeptember 16., péntek 01:00

Napi ajánló - S.O.S. CR Jazzfesztivál - A Civil Rádió megmentésére fognak össze a legnagyobb jazz zenészek

A hallgatók segítségét kéri a 220 önkéntes munkájával működtetett Civil Rádió, Magyarország legnagyobb közösségi médiuma az éterben-életben maradáshoz, hiszen - más médiumokhoz hasonlóan - az utóbbi hónapokban nagyon komoly válsághelyzetbe került.

A 2011. szeptember 17-i támogatói rendezvényre a hazai jazz élet vezetői összefogtak, hogy segítsenek saját eszközükkel: a zenével.

A következő nagyszerű zenészek ajánlották fel, hogy jelenlétükkel támogatják a Civil Rádiót a fesztiválon:

Fabrice Alibaux, Babos Gyula, Bágyi Balázs, Balázs Elemér, Balázs József, Berkes Balázs, Berki Tamás, Borbély Mihály, Csuhaj Barna Tibor, Hajdú Klára, Horváth Balázs, Lakatos Ágnes, Márkus Tibor, Mohai Győző, Mohai Tamás, Oláh Kálmán, Pecek Lakatos Krisztián, Pluto Horváth József, Rozsnyói Péter, Szabó Dániel, G. Szabó Hunor, Szakcsi Lakatos Róbert, Szőke Nikoletta, Vig Tommy és Vukán György.

A Civil Rádió egy önkéntesek által létrehozott és üzemeltetett közösségi rádió, mely már 1995 óta jelen van a budapestiek életében, évente több mint 800 civil szervezettel dolgozik együtt, és felkarol minden olyan kezdeményezést, ami érdemes arra, hogy eljusson a nagyobb közönséghez. A rádió szerteágazó érdeklődési körű hallgatókat fog össze és ismertet meg velük olyan témákat és álláspontokat, melyek máshol nem kapnának nyilvánosságot.

Jelenleg is 220 önkéntes segíti a rádió munkáját, akik a szabadidejükben dolgoznak a közösségi rádiózás érdekében.

Köszönjük, hogy támogattak és támogatnak minket.

Szeretnénk, ha minél többen eljönnének és velünk ünnepelnék, hogy a Civil Rádió még szól és szólni is akar az FM98-on.

A 2011. szeptember 17-i S.O.S. CR Jazzfesztiválnak a Fonó Budai Zeneház (1116. Budapest, Sztregova utca 3.) ad otthont.

Jegyek a Fonó jegypénztárában kaphatóak a koncert napján 3.000 Ft-ért vagy a www.civilradio.hu weboldalon keresztül elővételben. Ugyanitt támogatói jegy is megvásárolható 9.000 Ft-ért.

A felajánlott adományokat a Civil Rádió a működési költségekre és a fennmaradásra fordítja.

További információk

www.civilradio.hu

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.