Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Humana Hírek
2013. július 12., péntek 22:00

A vörös macska - Transhumana vol.1.

stana macskaKi a Humana egyetlen életképes bölcsésze? Ki asszociál kiválóan? Melyik őrültre van szükségünk? Hová kerülnek a gyógynövényfőzetek, és egyáltalán hová tűnt a macska??? - a Transhumana első kisfilmje, Sztánáról, egymásról.

2013. március 18., hétfő 00:00

Elindult a Transhumana programunk!

humana vimeoÁprilisban indul a Transhumana! Egy 16  hónap alatt 2 ország fiataljainak bevonásával megvalósuló képzésen és tapasztalatcserén alapuló program, melyet az emberi jogok védelme, a civil szféra, illetve a média működése iránt érdeklődő fiatalok számára hirdetünk meg.

serenity
A Humana emberi jogi magazin a társadalmat megosztó és egyben nagyon is foglalkoztató témákat széles körűen járja körül, egy a fiataloktól fiataloknak szóló lap keretein belül. Ehhez keresünk olyan lelkes munkatársakat, akik szívesen megismerkednéne
k az újságírás különböző területeivel és hasznosítanák vagy kiegészítenék tudásukat és nyelvismeretüket tanulmányaik mellett.

bakonyizsuzsa
El tudod mondani a hat pontot? És te?

2013. január 20., vasárnap 03:55

Amiben élsz* - bűnbaktalanítás Humana módra

Írta:

humana14 05

Humana lapszámbemutató és exkluzív műsor, fejtágító előadások és kérdező közönség, kicsi vers és kicsi zene, forralt bor és mellé tea, minden ami szemnek-szájnak ingere. Jók és rosszak, politikusok és civilek, cigányok, zsidók, fogyatékosok, gazdagok, buzik, szegények és még sorolhatnám. Humana önkéntesek önként nektek, ingyen és bérmentve, szívjóság és világmentés: mindenről ami fontos, legalábbis szerintünk, olyanoktól, akik ezt el tudják mondani. Bűnbaktalanítás a Bálint Házban.

2013. január 15., kedd 17:39

Én soha - Alföldi Róbert beköszöntője

AlfoldiRobert web

Én soha.
Mert mi soha. Csak ők.
Vagy csak ő.

1. oldal / 9

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.