Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Hírek Országos hajléktalanellátó konferencia
2011. július 28., csütörtök 14:01

Országos hajléktalanellátó konferencia

A Hajléktalanokért Közalapítvány idén is megrendezi országos hajléktalanellátó konferenciáját. A program összeállítása folyamatban van, a meghívót várhatóan augusztus közepén tesszük közzé honlapunkon, valamint elektronikus úton megküldjük a hajléktalanellátó szervezetek részére.

A könnyebb tervezhetőség kedvéért tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a konferencia időpontja 2011. szeptember 15. és 16., helyszíne pedig ismét a balatonföldvári Hotel Riviéra lesz.

A konferencia résztvevőinek a tavalyi évhez hasonlóan idén is hozzájárulást (várhatóan 4.000 forintot) kell fizetni, függetlenül attól, hogy a résztvevő milyen szolgáltatásokat vesz igénybe.

Miután a konferencia szakmai programja összeállítás alatt van, várjuk mindazok jelentkezését, akik rövidebb (10-15 perces) előadást, vagy hosszabb szekcióbeszélgetést tartanának a hajléktalanellátás valamely aktuális kérdésköréből, vagy az általuk megvalósított modellprogram hasznosítható tapasztalataiból. Az előadásra vagy szekcióbeszélgetésre rövid összefoglaló (abstract), valamint munkahely és elérhetőség megküldésével lehet jelentkezni 2011. augusztus 5-ig a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen. A konferencia végleges programjáról a közalapítvány kuratóriuma dönt.

Az országos konferencián újból lehetőséget szeretnénk biztosítani az intézmények, hajléktalanellátásban részt vevő szervezetek bemutatkozására. Ennek érdekében lehetőség van az aulában standok felállítására, mely alkalmas bemutatkozó anyagok, plakátok, kiadványok stb. terjesztésére, valamint „szociális vásár” jelleggel az intézményen belüli foglalkoztatási programokat működtető szervezeteknek a projektek keretében készített termékek árusítására. Amennyiben információs standot kívánnak állítani vagy a vásárban saját pulttal részt venni, várjuk jelentkezésüket.

A konferenciával kapcsolatban felvilágosítást adunk az 1/261-77-04-es telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email-címen.

Forrás: diszpecserportal.hu

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.