Back Ön itt van: Hírek Hírek a nagyvilágból Amerika
2013. augusztus 26., hétfő 00:00

Jövedelmező a bevándorlókat fogva tartani

Írta:

detcenterAz Open Society Institute (OSI) nemrégiben jelentetett meg egy cikket, mely az Egyesült Államok bevándorlási politikájának hibáira hívja fel a figyelmet, amelyen egy új, jövedelmező iparág alapul.

2013. augusztus 23., péntek 00:00

Segéllyel előzzük meg a tiniszexet?

Írta:

malawiMississippi állam rendelkezik az egyik legmagasabb születési számmal a tizenévesek körében, a magas gyermekszegénységnek és a vallásos nézetek miatti szexuális felvilágosítás hiányának köszönhetően.

kocsis anita jesus isnt a dick

A Xojane.com-on jelent meg nem régen Tuesday Caine nyílt levele, amiben beszámol az őt ért zaklatásrólról, bántalmazásról és a társadalom elutasító magatartásáról a texasi abortusztörvénnyel kapcsolatban. Tanulságos levele az alábbiakban olvasható.

pixabay
Románia, Lettország és Litvánia után az USA a 26. lett a 29 országot vizsgáló gyermekjóléti rangsorban. Az ENSZ áprilisban közölt felmérése szerint Hollandia és négy skandináv ország jár az élen: Finnország, Izland, Norvégia és Svédország. A ranglista egy UNICEF tanulmányhoz készült (Report Card 11), ami a gyermekjólétet vizsgálja a fejlett államokban 2000 és2010 között.

2013. máj. 25., szombat 10:32

Új gyógymód a mellrák kezelésére

Írta:

breast-cancer1Amerikában egy új módszerrel próbálják gyógyítani a mellrákot. A cryo-abláció a „jéggolyó” elnevezésű technikát alkalmazva megfagyasztja és eltávolítja a mellben található tumorokat, és még a bőr sem sérül ezáltal.

2013. április 26., péntek 08:12

A transzneműség gyerekszobája

rainbowinhandCoy Mathis fiúnak született. Néhány év múlva azonban a biológiát egy sokkal nagyobb erő győzte le: a gyermek hosszú hajat növesztett, farmer helyett rózsaszín ruhákat vett fel, és könnyekben tört ki, ha bárki fiúnak nevezte.

1. oldal / 2

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.