Back Ön itt van: Programok Kontúr 2012.06.04. - Kontúr: Irul a pirula - Iskola és szex?
2012. június 04., hétfő 22:00

2012.06.04. - Kontúr: Irul a pirula - Iskola és szex?

teenbirth

Nagy vita a stúdióban, abortusztabletta, abortusz, gyógyszeripari lobbi és nők önrendelkezése. Valamint a szexoktatás, punci párnával és tabudöngetéssel. A hétfői Kontúrban, itt újrahallgatható. Forrtak a vonalak, a Tilos rádióban, hétfőn is.

Irul a pirula: Ismét fellángoltak az indulatok az abortusz kérdése kapcsán. Tényleg valós az aggodalom az abortusztabletta alkalmazásával kapcsolatban vagy ez csak egy ürügy, hogy politikai érdekek mentén démonizáljuk tovább a terhességmegszakítás kérdését? Vendégünk Kapronczay Stefánia, jogász, a TASZ betegjogi képviselője és Dr.Jobbágyi Gábor a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanszékvezetője, aki az Alfa Magzatvédő Szövetség nézeteit osztja.

Iskola és szex?
Mindenki emlékszik a kínos és többnyire semmitmondó "felvilágosító" órákra középiskolás korából, amikor röhögcsélve néztünk farkasszemet a banánnal és a kondommal. Holott ezeknek az alkalmaknak prevenciós jelleggel kellene bírniuk. Hol rontjuk el? Működhet iskola - szexoktatás és egészségfejlesztés tabuk nélkül? Vendégünk Mester Dóra, Tilos rádiós műsorvezető és szex-oktató, valamint Hevesi Krisztina szexuálpszichológus.

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.