Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Napi ajánló Fedélzetre fel, vitorlát bonts! - Indul a Titanic Filmfesztivál
2013. március 27., szerda 11:59

Fedélzetre fel, vitorlát bonts! - Indul a Titanic Filmfesztivál

TitanicÁprilis 5-13. között rendezik meg Budapesten a jubileumi, 20. Titanic Nemzetközi Filmfesztivált, amelyről jogosan állítható, hogy Magyarország egyik legnagyobb és legközkedveltebb filmes rendezvénye. A vetítéseknek öt helyszín ad otthont: a korábbi évekhez hasonlóan a fesztivál főhadiszállása az Uránia Nemzeti Filmszínház lesz, de a Toldi és Puskin mozik, valamint az Örökmozgó Filmmúzeum és az A38 Hajó is szeretettel vár minden kedves filmrajongót.

 Az idei fesztivált Paul Thomas Anderson vitatott filmje, The Master nyitja, valamint külön levetítik Stanley Kubrick Ragyogását is. A versenyprogram tíz alkotása mellett további, nyolc szekcióba válogatott, más és más műfajú mű vállalkozik arra, hogy megnevettesse, és egyúttal gondolkodásra késztesse közönségét. Bizton állíthatjuk, hogy az emberi jogok iránt érdeklődők szép számmal találnak majd kedvükre való mozgóképeket, főként a Filmdokkra keresztelt kategóriában.

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.