Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Napi ajánló Te átmennél az érettségin?
2013. január 04., péntek 11:01

Te átmennél az érettségin?

A Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi előkészítője, a Studium Generale diákszervezet 1970 óta tart teljes mértékben ingyenes előkészítő tanfolyamokat, melynek köszönhetően évi 2500 diákot készít fel matematika, történelem és elméleti közgazdaságtan tantárgyakból az érettségire.

A diákszervezet az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megszervezi nyílt próbaérettségi napját, melynek időpontja 2013. január 19. Ez a rendezvény nyilvános, bárki részt vehet rajta, a PwC ’Másokról szól’ pályázatának eredményeképpen idén hátrányos helyzetű vidéki diákok is.


Az érdeklődők a fent említett tárgyakból (matematika, történelem és elméleti közgazdaságtan) tesztelhetik tudásukat emelt- vagy középszinten. Cél, hogy a tanulók rutint szerezzenek, mely segíteni fog az éles érettségi vizsga során előforduló stressz leküzdésében, másrészt visszajelzést kapjanak jelenlegi tudásszintjükről. A tesztvizsgákat a szervezet tagjai állítják össze.


A részvétel csupán egy ingyenes regisztrációhoz kötött, mely megtehető az esemény hivatalos honlapján http://studiumgenerale.hu/prenap/

A jelentkezés határideje 2013. január 13.

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.