Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Napi ajánló Újra szemüveg adományozási akció!
2012. december 13., csütörtök 11:51

Újra szemüveg adományozási akció!

A hajléktalan embereket az olvasószemüveg hiánya gyakran akadályozza a mindennapi életben vagy érdekeik érvényesítésében. Olvasószemüveg nélkül nem, vagy sokkal nehezebben tudják hivatali ügyeiket intézni vagy a városban tájékozódni, nem tudják elolvasni az sms-eiket és könnyebben becsapják őket.

 

Azok a hajléktalan emberek akik az előző gyűjtésben kaptak olvasószemüveget azóta el tudnak olvasni egy jó regényt vagy meg tudnak nézni feliratos filmeket is, az aktivistáink hatékonyabban használják a számítógépet, elolvassák a friss híreket és tanulmányokat, vagy épp megírják egy szervezési találkozó jegyzetét.

 

Támogasd a hajléktalan embereket azzal, hogy szemüveget adományozol!

 

Mire van szükségünk?

- viszonylag jó állapotú, női vagy férfi olvasó szemüvegekre, amik +0,5 és +5 dioptria között vannak és a két lencse dioptriája egyforma;

- szemüvegtokokra, amikben a szemüvegeket tartani lehet.

A felajánlásokat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, illetve a 0620-337-6874 telefonszámra várjuk.

Az előző szemüvegkampányunk beszámolóját itt találod.

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.