Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Napi ajánló Napi ajánló - Fenntarthatósági Nap
2011. szeptember 24., szombat 16:04

Napi ajánló - Fenntarthatósági Nap

Hogyan keveredik a felelősségvállalás a pozitív energiával? 2011. szeptember 24-én 11 órától hajnal 3-ig a fenntartható fejlődésről szól minden a Millenáris Parkban, valamint a Teátrum épületében. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválkonferencia főszervezője a Magyar Telekom.

A program idén is sokszínű és rendkívül interaktív szórakozást biztosít minden látogatónak, amelyet a Momentán Társulat témához kötött improvizációs megnyitója indít, végül pedig „afterparty" zár. A nap házigazdája: Novák Péter. A beszélgetések – a fenntarthatóság hármas pillére mentén – a következőkről szólnak majd: a társadalom témakörén belül a szegénységé lesz a fókusz, a környezetében a víz, a gazdaság problémakörében pedig a felelős kommunikáció. „Ráadás" témánk – az önkéntesség évének megfelelően – az önkéntesség maga lesz. A beszélgetőpartnerek olyan közszereplők (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek tagjai, celebek), akik valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz.

A kiállításon megtalálhatók lesznek nem csupán a megújuló erőforrásokat biztosító technológiák, az alternatív gépjárművek, de dizájnerek, zöldtetősök, újrahasznosító alkotóműhelyek, egészségmegőrző programok, továbbá számos civil szervezet, amely a társadalomnak és/vagy a környezetnek segít. Itt tanulhatjuk meg azt is, hogy hogyan készíthetünk sörösdobozzal fényképet.

A hello holnap! sajtódíj, valamint a Fenntarthatósági Nap minden évben meghirdetett kreatív film-, zenepályázatának díjátadója már az „afterparty" idején lesz, ahol a DJ-k, VJ-k előtt az Anselmo Crew és a Brains fogja húzni a talpalávalót.

További információ, pályázat és regisztráció: www.fenntarthatonap.hu

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.