Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Napi ajánló Közös adománybringa-építés a Budapesti Cseppkő gyermekotthonban élő gyerekek számára
2011. július 16., szombat 13:14

Közös adománybringa-építés a Budapesti Cseppkő gyermekotthonban élő gyerekek számára

A GödörBringa és a Menedékház Alapítvány által működtetett Műhely Klub közös adománybringa építést és gyűjtést szervez 2011. július 16-án, a Gödörben. A Műhely Klubban egy lelkes kerékpáros szociális munkás irányításával, hajléktalanok foglalkoztatásával lestrapált kerékpárokat pofoznak ki és adják rászoruló családoknak, gyerekeknek. Gyere te is július 16-án, szombaton a Gödörbe, ahol közösen fogtok főként gyerek kerékpárokat felújítani, amit a Menedékház eljuttat a Budapesti Cseppkő gyermekotthonban élő gyerekeknek.

Támogasd te is a kezdeményezést, ajánld fel megunt, kinőtt kerékpárodat, vagy olyan kerékpáralkatrészt, szerszámot, játékot, amit már nem tudsz vagy akarsz használni. Adományaitokat várják az Erzsébet téri GödörBringa ponthoz, melyeket veletek együtt újítanak fel 16-án, szombaton, délután 2-től este 6-ig.
Minden adományozót, szerelés iránt érdeklődőt szívesen látnak!

Időpont: 2011. július 16., 14:00 - 18:00

Helyszín: GödörBringa Műhely, Erzsébet tér

További infó: www.muhelyklub.hu

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.