Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Humana Hírek Boldog Új Évet!
2010. január 01., péntek 01:00

Boldog Új Évet!

Boldog és sikeres új évet kívánunk minden kedves olvasónak!A második lapszám munkálat}

{jcomments off}Boldog és sikeres új évet kívánunk minden kedves olvasónak!

A második lapszám munkálatai már javában zajlanak, január 14-én jelenik meg az élethez való joggal foglalkozó második Humana magazin. Kényes kérdésekre, napjaink tabuvá vált témáinak feszegetésére és szakértőkkel, orvosokkal, pszichológusokkal készített interjúkra számíthattok. 

Február első hetében indítjuk útjára a Mobilitás Ifjúsági Szolgálattal közösen emberi jogi programunkat a középiskolások és a pedagógusok számára. Havonta emberi jogi trénerek, valamint civil szervezetek képviselői az adott hónap Humana magazin témaköréhez illeszkedve interaktív, játékos foglalkozásokat tartanak az előzetesen jelentkezett osztályok, iskolai csoportok számára. Erről bővebben a workshop menüpont alatt olvashattok.

Hamarosan beindítjuk a honlapon a fórumot, és felkerülnek a december 10-i lapindító rendezvényen készített képek is. Lesznek saját készítésű videók, de várjuk a ti fotóitokat, verseiteket, kisfilmjeiteket, és örömmel biztosítjuk a megjelenést a civilek rendezvényei számára is.

A lényeg pedig: a Humana második lapszámát január 14-től keressétek a főbb terjesztési pontjainkon.

 

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.