Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Humana Hírek Írj, fordíts, rádiózz! Önkénteseket keres a Humana Magazin!
2013. február 26., kedd 16:18

Írj, fordíts, rádiózz! Önkénteseket keres a Humana Magazin!

serenity
A Humana emberi jogi magazin a társadalmat megosztó és egyben nagyon is foglalkoztató témákat széles körűen járja körül, egy a fiataloktól fiataloknak szóló lap keretein belül. Ehhez keresünk olyan lelkes munkatársakat, akik szívesen megismerkednéne
k az újságírás különböző területeivel és hasznosítanák vagy kiegészítenék tudásukat és nyelvismeretüket tanulmányaik mellett.

Ha érdekelnek az emberi jogok és a szociálisan érzékeny témák, ha szívesen írsz olyan dolgokról, amiket szerinted is hanyagolnak a mainstream médiában, csatlakozz a Humana csapatához! Az íráson kívül lehetőséged van rádiózásra is, valamint részt vehetsz egy szeptemberben induló újságírói képzésen is a Humana Magazin szervezésében. Jelentkezni az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  és (fordítók esetén)  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen lehet.


Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.