Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Hírek Kordon mögé a cigányokkal!
2010. szeptember 01., szerda 16:07

Kordon mögé a cigányokkal!

A Népszabadság internetes oldalán számol be a Jobbik sajtótájékoztatóján elhangzottakról. Vona Gábor és Szegedi Csanád úgynevezett közrendvédelmi telepekre kívánja szállítani a közrendet veszélyeztető elemeket elősegítve ezzel a cigányság integrációját, mely szerintük Magyarország legnagyobb megoldásra váró feladata.

A Jobbik már kisgyermekkorban elkezdené a szervezett integrációt szegregált bentlakásos iskolák kialakításával, ahonnan - reményeik szerint - a gyerekek majd "haza viszik" az ott tanultakat.

 

Vona Gábor úgy fogalmazott, hogy a többi politikai erő pusztán a homokba dugja a fejét, és nem foglalkozik a "cigánykérdés" valódi megoldásával. Emellett azt is kiemelte, hogy az elmúlt évtizedek során a Jobbik tett a legtöbbett a hazai cigányságért azáltal, hogy őszintén beszél a magyar társadalom legsúlyosabb problémájáról.

A sajtótájékoztatón elmondta azt is, hogy a "közrendvédelmi telepek" felállítását először Miskolcon képzelik el kísérleti jelleggel.

 

A Népszabadság teljes cikkét itt olvashatod:

http://nol.hu/belfold/a_jobbik_alig_kodolva_ciganylagereket_hozna_letre

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.