Back Ön itt van: Hírek Hírek itthonról Hírek Éjszakai alternatív városnéző biciklis élménytúra Budapesten
2011. július 13., szerda 15:54

Éjszakai alternatív városnéző biciklis élménytúra Budapesten

Beindult Budapest első és egyetlen éjszakai alternatív városnéző biciklis élménytúrája, Cruise All Night Budapest néven.

A cél az, hogy kocsmatúrákon túlmutató, értékgazdag, minőségi városnéző programot nyújtson a Budapest iránt érdeklődő turistáknak és budapestieknek egyaránt, gyarapítva ezzel a főváros kulturális értékeit. A túra útvonalát úgy alkották meg, hogy egyszerre mutathassák meg Budapest pesti részének felújított, friss arcát, betekintést nyújtva a történelmi városrészekbe és olyan helyekre is elvigyék a túrázót, amerre egyik útikönyv sem mutat utat.

Az V-VI-VII-XIII. kerületekben kalandozó élménybringás városnézés során régi és aktuális városi történetek, izgalmas kérdés-felvetések, interaktív játékok által hozzák közelebb egymáshoz a várost és az embert. Budapest gyönyörűen kivilágított, csendes éjszakai utcáinak látványán túl igazi bennfentes élményt nyújva mindazoknak, akik kicsit többet, kicsit mást is szeretnének látni a városból azon túl, amit egy hagyományos városnéző túra kínál. A túra azoknak is ideális választás, akik tartanak a nappali belvárosi autóforgalomtól, így nappal nem szívesen szállnak bringára.

A kerékpárt és a hozzá tartozó felszereléseket – a Budapest Bike-kal együttműködésben – a szervezők szolgáltatják, így a túra résztvevőinek csak jókedvüket kell magukkal hozniuk. A városnéző túrákat igény szerint magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven is vezetik majd.

További információ: www.facebook.com/tour.budapest?sk=wall

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

Elfogadva és kihirdetve az ENSZ Közgyűlésének 217 A (III) határozata alapján, 1948. december 10-én.

A 30 pontból álló Nyilatkozat az élet minden területét felölelő jogokról és szabadságjogokról szól. Elolvashatjátok és megismerhetitek oldalunkon.

Bővebben…

© 2009-2013 Humana Egyesület

humana logo

Impresszum

Creative Commons Licenc

A weboldalt Belák Balázs készítette.